De leden van de VTR: Een klein maar fijn gezelschap

Heeft u ervoor gekozen om in een monument te wonen? Heeft u ervoor gekozen architect te worden of restauratieaannemer? Dan bent u in een klein maar fijn gezelschap. De restauratiebranche is niet zo groot, veelal kennen we elkaar. We leven voor het erfgoed, enig fanatisme in ons vak kan ons niet ontzegd worden.

Kwaliteit streven we allemaal na. De restauratiebranche werkt voortdurend aan kwaliteit. Dat is noodzakelijk: wij zijn slechts passanten, die onze monumenten in zo goed mogelijke staat willen doorgeven aan de generaties na ons.

In de Vereniging Timmerwerk Restauratie hebben twaalf timmerbedrijven en-fabrieken zich verenigd, die zich expliciet willen committeren aan de uitvoeringsrichtlijnen voor goed restauratietimmerwerk. We trekken samen op om ons vak goed bij te houden en dragen bij aan de belangrijke vernieuwingen in de opleiding voor restauratiespecialist, zodat ook de nieuwe generatie restauratietimmerlieden goed opgeleid aan het werk kan.

Wilt u weten wie we zijn? Kijk dan eens op onze website naar onze ledenlijst. We zitten verspreid over heel Nederland. U vindt een van ons dus altijd in de buurt.

Heeft u een timmerbedrijf en wilt u zich aansluiten bij onze vereniging? Neem dan gerust contact met ons op via info@timmerwerkrestauratie.nl of 033 465 9 445.