Vereniging Timmerwerk Restauratie

Nieuwsbrief November 2016

Beste lezer,

Uitvoeringsrichtlijn 4001 voor Historisch Timmerwerk in de monumentenzorg

Welke eisen stellen overheid en monumenteneigenaren aan degelijk en duurzaam timmerwerk bij onderhoud en restauratie van monumenten? De Vereniging Timmerwerk Restauratie nam in 2004 het initiatief om heldere eisen, mét garanties, vast te leggen in een Uitvoeringsrichtlijn. Lees verder.

 


Vruchtbare ledenbijeenkomst in Rosmalen

De VTR-ledenvergadering was met een grote groep (17 personen) te gast bij De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen. Niet alleen de directeuren van de VTR-leden maar ook veel medewerkers waren present. Lees verder.

 


Erfgoedfairs in 2017? De VTR is er weer bij!

De Erfgoedfair bij de ENKA was wederom zeer geslaagd. In 2017 zal de VTR dan ook op nieuwe Erfgoedfairs aanwezig zijn. Zodra een nieuwe datum en locatie bekend is, zullen we daarover berichten. Contact met de bezoekers is voor de VTR-leden niet alleen waardevol maar ook erg leuk. Een kleine foto-impressie. Kijk verder.


Wilt u inhoudelijk reageren op berichten in deze nieuwsbrief?

We zien uw reactie, mening of opmerking graag tegemoet. Stuur uw bericht naar info@timmerwerkrestauratie.nl.


Volg de VTR op de social media!

Vindt u het leuk om uw relaties laten delen in uw interesse of belang bij ons prachtige vak? Op Twitter en Linkedin plaatsen wij tussendoor ook berichten en we reageren op berichten van anderen in de restauratie, de bouw en het onderwijs. We zien u graag terug op de social media!

Volg ons op Twitter en/of Linkedin

   

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik je hier.