Vereniging Timmerwerk Restauratie

Nieuwsbrief September 2016

Beste lezer,

Nieuw Platform Gespecialiseerde Aannemers werkzaam in de restauratie

De Vereniging Timmerwerk Restauratie treedt toe tot het GA Platform Restauratie. Er bestaat al lange tijd een overleggroep van kleine brancheverenigingen, die actief zijn in de monumentenzorg. Aan tafel zitten zo'n dertien restauratiedisciplines zoals bijvoorbeeld de leidekkers, voegers, steenhouwers, metselaars, rietdekkers en adviseurs. Lees verder.

Leidekkers van VTR-lid Pronk Bouw aan het werk. 


Agenda herfst 2016

Aanstaand weekend is het weer Open Monumentendag. Een aantal VTR-leden stellen bijzondere restauratiebouwplaatsen open. In november kunt u weer naar de Erfgoedfair, dit keer in een prachtig herbestemd industrieel pand (kijk op onze website om te ontdekken over welk pand het gaat) en in Rotterdam vindt het Nationaal Monumenten Congres plaats. Onze leden komen 15 november weer bij elkaar. 

Lees alle details hier: Agenda herfst 2016

Wenteltrap P.J. Vethgebouw, Leiden, te bezoeken op Open Monumentendag (Foto Arjen Veldt)


Wilt u inhoudelijk reageren op berichten in deze nieuwsbrief?

We zien uw reactie, mening of opmerking graag tegemoet. Stuur uw bericht naar info@timmerwerkrestauratie.nl.

 

Volg de VTR op de social media!

Vindt u het leuk om uw relaties laten delen in uw interesse of belang bij ons prachtige vak? Op Twitter en Linkedin plaatsen wij tussendoor ook berichten en we reageren op berichten van anderen in de restauratie, de bouw en het onderwijs. We zien u graag terug op de social media!

Volg ons op Twitter en/of Linkedin

   

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik je hier.