Vereniging Timmerwerk Restauratie

Nieuwsbrief Maart 2017

Reconstructie lambrisering Villa Rams Woerthe in Steenwijk

Monumenteneigenaar Vereniging Hendrick de Keyser geeft 35 monumentale panden terug aan een breed publiek door deze parels permanent te gaan openstellen. Het gaat om unieke woonhuizen, verspreid over heel Nederland, die ieder hun eigen verhaal vertellen over de historie van het huis en haar bewoners. Gezamenlijk geven deze huizen een aaneensluitend beeld van 400 jaar woonhuisontwikkeling in Nederland.
VTR-lid Hanzebouw uit Zwolle is betrokken bij de restauratiewerkzaamheden in één van deze 35 panden; villa Rams Woerthe in Steenwijk.

Bekijk hier een beeldimpressie.

Oproep aan timmerbedrijven: Belangstelling voor de VTR? Neem een kijkje bij de VTR-ledenbijeenkomst op 11 april a.s.

Twee keer per jaar komen de VTR-leden bij elkaar. Op dinsdagmiddag 11 april a.s. vindt de ledenbijeenkomst plaats bij VTR-lid BV Bouwbedrijf Hoffman in Beltrum. Op de agenda staan onder meer een rondleiding door het bedrijf, het uitwisselen van informatie over de ERM- uitvoeringsrichtlijn Historisch Timmerwerk en de toepassing van glas in monumenten. Interesse om erbij te zijn? Stuur een e-mail naar de VTR.

Bezoek de Erfgoedfair op zaterdag 20 mei 2017 in Grave bij de Generaal De Bons Kazerne.

De VTR zal ook ditmaal weer vertegenwoordigd zijn op deze sfeervolle fair. Komt u ook langs? Met de kortingscode VAK17 bestelt u toegangskaarten -normale prijs € 12,50- met € 6 korting via de website van de Erfgoedfair. In dit persbericht vindt u meer informatie.

Wilt u inhoudelijk reageren op berichten in deze nieuwsbrief?

We zien uw reactie, mening of opmerking graag tegemoet. Stuur uw bericht naar info@timmerwerkrestauratie.nl.

Volg de VTR op de social media!

Vindt u het leuk om uw relaties laten delen in uw interesse of belang bij ons prachtige vak? Op Twitter en Linkedin plaatsen wij tussendoor ook berichten en we reageren op berichten van anderen in de restauratie, de bouw en het onderwijs. We zien u graag terug op de social media!

Volg ons op Twitter en/of Linkedin

   

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik je hier.