Vereniging Timmerwerk Restauratie

Nieuwsbrief Juni 2016

Beste lezer,

"Leerlingen opleiden is leuk."

Aan het woord is Kasper Burgy, directeur van BURGY Bouwbedrijf, lid van de VTR. Hij kan het weten want met gemiddeld 15 leerlingen op de verschillende restauratieprojecten leidt BURGY verreweg de meeste leerlingen in de restauratie op. Lees verder.

Veranderingen in restauratieonderwijs

Het restauratieonderwijs is in beweging. Als je nu een opleiding tot restauratietimmerman wil volgen, moet je even goed opletten. De huidige opleiding gaat zijn laatste jaar in en in 2017 start een nieuwe opleiding. De VTR zet de zaken op een rij. Lees verder.

Terugblik op de Erfgoedfair

Wat hebben we met de Erfgoedfair een mooie dag gehad op Buitenplaats Beeckestijn. Medewerkers van VTR-leden Pronk Bouw en BURGY Bouwbedrijf stonden de bezoekers te woord en timmerman Sjaak Bes van Pronk Bouw gaf uitleg over een historisch verantwoord gemaakt roederaam. Kijk verder.

Wilt u inhoudelijk reageren op berichten in deze nieuwsbrief?

We zien uw reactie, mening of opmerking graag tegemoet. Stuur uw bericht naar info@timmerwerkrestauratie.nl.

Volg de VTR op de social media!

Vindt u het leuk om uw relaties laten delen in uw interesse of belang bij ons prachtige vak? Op Twitter en Linkedin plaatsen wij tussendoor ook berichten en we reageren op berichten van anderen in de restauratie, de bouw en het onderwijs. We zien u graag terug op de social media!

Volg ons op Twitter en/of Linkedin

   

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik je hier.