Vereniging Timmerwerk Restauratie

Nieuwsbrief Januari 2017

Restauratie van de persiennes van Huis Doorn

Huis Doorn ligt op een landgoed op de Utrechtse Heuvelrug. Het is vooral bekend door de Duitse ex-keizer Wilhelm II, die er van 1920 tot aan zijn dood in 1941 woonde. Lidbedrijf BURGY Bouwbedrijf BV heeft de persiennes van dit rijksmonumentale kasteel gerestaureerd. Deze zonwerende luiken zijn stap voor stap, volgens de restauratie-richtlijnen, behandeld. Het resultaat is prachtig. Bekijk hier het beeldverslag.

Zet alvast in uw agenda: Erfgoedfair 20 mei 2017 in Grave

Op zaterdag 20 mei 2017 wordt weer een Erfgoedfair georganiseerd. Dit maal in en om de rijksmonumentale Generaal De Bonskazerne in Velp (bij Grave in Noord Brabant). De VTR is present op deze gezellige fair, waar de particuliere monumenteneigenaar centraal staat. Wellicht ook een goede plek om uw bedrijf of branche te presenteren aan een belangrijke doelgroep!

Wilt u inhoudelijk reageren op berichten in deze nieuwsbrief?

We zien uw reactie, mening of opmerking graag tegemoet. Stuur uw bericht naar info@timmerwerkrestauratie.nl.

Volg de VTR op de social media!

Vindt u het leuk om uw relaties laten delen in uw interesse of belang bij ons prachtige vak? Op Twitter en Linkedin plaatsen wij tussendoor ook berichten en we reageren op berichten van anderen in de restauratie, de bouw en het onderwijs. We zien u graag terug op de social media!

Volg ons op Twitter en/of Linkedin

   

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik je hier.