Vereniging Timmerwerk Restauratie

Nieuwsbrief Februari 2016

Beste lezer,

Certificaat historisch timmerwerk Van de Burgt en Strooij

Begin januari heeft VTR-lid Bouw- en Restauratiebedrijf Van de Burgt & Strooij BV uit Amersfoort voor de restauratietimmerwerkplaats het SKH-procescertificaat historisch timmerwerk behaald.  Gert-Jan Vonk, projectleider bouw en restauratie bij Van de Burgt en Strooij: "Supergaaf om de waardering voor vakmanschap vertaald te zien in een procescertifcaat!Lees verder.

VTR partner in project Centrum voor RestauratieTechniek

Werken aan een duurzame toekomst voor restauratieonderwijs

Het restauratieonderwijs staat voor grote veranderingen. Sinds 1,5 jaar wordt gewerkt aan vernieuwingen in de MBO restauratieopleidingen om te zorgen dat er in de toekomst voldoende, goed opgeleide restauratievaklieden zijn. De VTR onderschrijft dit en neemt actief deel aan het project Centrum voor RestauratieTechniek dat de veranderingen namens de branche en onderwijs realiseert over een periode van 4 jaar. Lees verder.

Vereniging Timmerwerk Restauratie op social media

Vindt u het leuk om uw relaties laten delen in uw interesse of belang bij ons prachtige vak? Op Twitter en Linkedin plaatsen wij tussendoor ook berichten en we reageren op berichten van anderen in de restauratie, de bouw en het onderwijs. We zien u graag terug op de social media!

Volg ons op Twitter en/of Linkedin.

   

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik je hier.