Vereniging Timmerwerk Restauratie

Nieuwsbrief December 2016

Beste lezer,

Herstellen wanneer het kan, kopiƫren wanneer het moet

Timmerman Ronald van VTR-lid Timmerfabriek J. van de Plas BV is er maar druk mee: hij herstelt de deuren van het koetshuis van Kasteel Neerijnen. Een van de deuren was te ver heen om nog te redden. Deze wordt nauwkeurig gekopieerd. Lees verder.

Zet alvast in uw agenda:  VTR-ledenbijeenkomsten in 2017

December: altijd weer een drukke maand. Nog gauw dingen afmaken voor  we gaan uitrusten onder de kerstboom. Wat u nog even zou kunnen doen: zet alvast de ledenbijeenkomsten van de VTR in uw agenda. Op 11 april 2017 en 7 november 2017 komen we bij elkaar bij een van onze leden, maar misschien ook wel bij een toeleverancier van hout of machines.
GeĆÆnteresseerde bedrijven zijn altijd welkom om een keer vrijblijvend aanwezig te zijn. U steekt altijd wat op van de interessante werkbezoeken en/of lezingen. Bovendien biedt het u de mogelijkheid kennis te maken met de leden en te peilen of de ERM-certificering een meerwaarde voor uw bedrijf zou kunnen bieden. Dat zou alvast een heel mooi voornemen voor het nieuwe jaar zijn!
Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2017.

Wilt u inhoudelijk reageren op berichten in deze nieuwsbrief?

We zien uw reactie, mening of opmerking graag tegemoet. Stuur uw bericht naar info@timmerwerkrestauratie.nl.

Volg de VTR op de social media!

Vindt u het leuk om uw relaties laten delen in uw interesse of belang bij ons prachtige vak? Op Twitter en Linkedin plaatsen wij tussendoor ook berichten en we reageren op berichten van anderen in de restauratie, de bouw en het onderwijs. We zien u graag terug op de social media!

Volg ons op Twitter en/of Linkedin

   

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik je hier.