Vereniging Timmerwerk Restauratie

Nieuwsbrief April 2018

Continuïteit, opleidingen en kwaliteitseisen belangrijk voor vakdisciplines

Op 22 maart 2018 heeft directeur generaal Cultuur en Media bij OCW, Barbera Wolfensberger, een EIB-rapport over 11 restauratiebranches in ontvangst genomen uit handen van Wim van der Maas, voorzitter van het Platform Gespecialiseerde Aannemers in de Restauratie. In het rapport wordt een beeld geschetst rondom omzet, arbeid, scholing en certificering van de bij het platform aangesloten vakdisciplines. Hoewel de verschillen tussen de branches groot zijn, komen er enkele heldere aanbevelingen uit het rapport: Zorg voor continuïteit in restauratiewerk, besteed aandacht aan opleidingen en stel kwaliteitseisen bij toekenning van opdrachten en subsidies. Lees hier het hele rapport.

Foto's:
DG Cultuur en Media bij OCW, Barbera Wolfensberger neemt het EIB-rapport in ontvangst van Wim van der Maas, voorzitter van het Platform GA restauratie.
EIB-onderzoeker Martin Koning geeft uitleg over het rapport tijdens de uitreiking in Delft.

Nieuwsbrief VTR blijven ontvangen? Laat het even weten!

Eind mei 2018 wordt nieuwe Europese wetgeving voor gegevensbescherming van kracht. Eén van de gevolgen hiervan is dat wij nieuwsbrieven alleen nog kunnen toesturen aan partijen die zich hiervoor hebben aangemeld. Wilt u onze nieuwsbrief blijven ontvangen, klik dan hier.

Wilt u inhoudelijk reageren op berichten in deze nieuwsbrief?

We zien uw reactie, mening of opmerking graag tegemoet. Stuur uw bericht naar info@timmerwerkrestauratie.nl.

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik je hier.