Vereniging Timmerwerk Restauratie

Nieuwsbrief April 2015

Beste lezer,

Volg de Vereniging Timmerwerk Restauratie

Vanaf april ontvangt u maandelijks de digitale nieuwsbrief van de Vereniging Timmerwerk Restauratie. U kunt ons ook volgen op Linkedin of Twitter (@GoedTimmerwerk) en daar onze nieuwsberichten met uw eigen relaties delen.Onze vereniging telt 12 leden en staat voor vakmanschap en kwaliteit in het timmerwerk aan monumenten.  We informeren u graag over ons prachtige vak: restauratie timmerwerk.

Ontmoet de Vereniging Timmerwerk Restauratie op de Restauratiebeurs

De Nederlandse Restauratiebeurs op 16-17-18 april staat in het teken van kwaliteit. De Vereniging Timmerwerk Restauratie, pleitbezorger van kwaliteit in restauratietimmerwerk, is uiteraard aanwezig op dit evenement waar de restauratiebranche elkaar ontmoet: overheden, architecten en een keur aan vakspecialisten. Allemaal partijen die de opdrachtgever zo goed mogelijk willen bij staan in het behoud van hun monument.

Wij nodigen u van harte uit ons op te zoeken in onze stand, nr. 401, op de Nederlandse Restauratiebeurs en hebben een fijn aardigheidje voor u in petto: een mooi kaasplank in diverse formaten en houtsoorten. Zie het als een kleine proeve van ons vakmanschap.

U kunt zich aanmelden voor gratis entreekaarten o.v.v. de code 3NRB07 op
de website van de Restauratiebeurs.

Tot ziens in de Brabanthallen in Den Bosch!

Vereniging Timmerwerk Restauratie

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik je hier.